Opinie

Zakupy w USA Brownells Amazon Ebay i inne
5.0
Based on 36 reviews
powered by Facebook
Dawid Pa
Dawid Pa
2021-02-13T08:09:14+0000
Świetny kontakt, pewność i terminowość realizacji, polecam!
Bartek Zakrzewski
Bartek Zakrzewski
2020-12-12T19:12:12+0000
Polecam bardzo ! Dobry kontakt i realizacja zamówienia sprawnie przebiega. Wiele razy skorzystałem i nigdy się nie... zawiodłem 👌👍👍read more
Marcin Krukowski
Marcin Krukowski
2020-12-03T14:14:03+0000
Szybko i sprawnie, polecam 👍🏽
Przemek Jędryczkowski
Przemek Jędryczkowski
2020-11-20T20:08:47+0000
Super sprawa. Profesjonalny kontakt i idealnie zorganizowany transport. Polecam!
Michał Cybula
Michał Cybula
2020-11-18T11:16:59+0000
Zamawiałem kaburę Safariland. Dwa pierwsze zamówienia zostały anulowane przez sprzedawcę - bez problemu... otrzymałem zwrot $$$.Trzecie zamówienie udało się sfinalizować, paczka jest już u mnie.read more
Krzysztof Baranowski
Krzysztof Baranowski
2020-11-09T17:04:47+0000
Świetny i bezproblemowy kontakt, szybkie i sprawne ogarnięcie tematu. Pełna profeska. Polecam 👍
Bartek Wasiek
Bartek Wasiek
2020-09-23T11:58:48+0000
Towar w 100% zgodny z zamówieniem. W razie potrzeby kontakt niemal natychmiastowy. Polecam każdemu
Przemysław Du
Przemysław Du
2020-09-16T10:45:40+0000
polecam, dobry kontakt wszytko ok
Paweł Kubiak
Paweł Kubiak
2020-07-28T17:04:27+0000
pełna profeska, szybko i sprawnie, bez żadnych problemów, aż dziwne...
Jakub Stelmachowicz
Jakub Stelmachowicz
2020-04-30T14:23:26+0000
Wszystko zgodnie z zamówieniem
Andrzej Cier
Andrzej Cier
2020-03-05T20:32:49+0000
Dobry kontakt, rzeczowe podejście do klienta, wszystko zgodne z ustaleniami. Szczerze polecam :)!
Norbert Grzybek
Norbert Grzybek
2020-02-14T08:40:55+0000
Szybki kontakt. Pomimo mojego przeoczenia udało się załatwić co trzeba. Paczka zapakowana profesjonalnie.Polecam... 🙂read more
Maciek
Maciek
2020-01-28T08:52:11+0000
Świetny kontakt, szybka realizacja, rozsądne ceny. Polecam!
Wojciech Sakiewicz
Wojciech Sakiewicz
2020-01-27T18:52:47+0000
Korzystałem już kilkukrotnie. Bardzo dobry kontakt na każdym etapie zamówienia, nie ma rzeczy niemożliwych,... zdecydowanie polecam.read more
Michal Sas
Michal Sas
2020-01-24T18:40:05+0000
Sprawnie i elegancko, na pewno jeszcze skorzystam.Polecam
Jerzy Kędzior
Jerzy Kędzior
2020-01-21T13:00:59+0000
Szybko , sprawnie, bez niepotrzebnych formalności. Ceny atrakcyjne asortyment prawie pełny😉. Szczerze polecam.
Patryk Wronka
Patryk Wronka
2019-11-29T12:26:56+0000
Serdecznie polecam, pełen profesjonalizm !!!
Seba Stian
Seba Stian
2019-11-25T15:44:09+0000
Błyskawiczna wysyłka, naprawdę da się kupić fajne, oryginalne gadżety w rozsądnych cenach. Polecam!
Krzy Kabe
Krzy Kabe
2019-11-11T14:36:42+0000
W ciągu tego roku, 3 różne zakupy. Wszystkie szybko i sprawnie. Ostatni zakup w G-Code USA - błyskawiczna... realizacja. Polecam.read more
Rafał Wojtkiewicz
Rafał Wojtkiewicz
2019-11-07T15:15:10+0000
Jednym słowem POLECAM !!!. zamówienie zrealizowane w troszkę ponad tydzień, cena super. konkretnie, szybko i... bezproblemowo. to na pewno nie są moje ostatnie zakupy tutaj. pozdrawiam😄😄😄read more
Blaszczok Rafal
Blaszczok Rafal
2019-10-18T10:38:29+0000
Profesjonalne podejście. Pomóc w wyborze i stały bezproblemowy kontakt. O konkurencyjnych cenach i prędkości... realizacji nie trzeba nawet mówić. Polecam.read more
Adam Matuszek
Adam Matuszek
2019-09-27T17:09:21+0000
Super polecam
Hubert Hugon Boss
Hubert Hugon Boss
2019-08-23T11:29:59+0000
Pełna profeska, człowiek zna się na rzeczy. Polecam 🙂
Krzysztof Kamiński
Krzysztof Kamiński
2019-08-22T08:49:12+0000
Polecam, wszystko sprawnie i solidnie
Bartosz Banaszek
Bartosz Banaszek
2019-08-16T15:59:30+0000
Pierwsza i pewnie nie ostatnia transakcja. Super kontakt, fachowe doradztwo 🙂 Polecam
Michał Heck
Michał Heck
2019-08-13T12:29:01+0000
Parę razy już korzystałem z usług. Zawsze szybko, sprawnie i fachowo. Solidna firma 🙂
Jak Kas
Jak Kas
2019-06-24T18:46:52+0000
Cóż innego można napisać, zadowolenie gwarantowane w 100%. Szybka i sprawna obsługa, sprzęt sprowadzany w oka... mgnieniu. Polecam każdemu i wiem, że jeszcze będę korzystał z usług.read more
Zig Zag
Zig Zag
2019-06-21T06:16:00+0000
Polecam i będę polecał!!! Szybko, tanio. Po prostu extra. Do tego gratis: doradztwo:)
Krzysztof Bayaczyk
Krzysztof Bayaczyk
2019-06-14T17:07:34+0000
Wszystko w jak najlepszym porządku 🙂 , szybko, tanio i bezproblemowo, bardzo dobry kontakt - POLECAM jak najbardziej... . Dziękuję i Pozdrawiam 🙂read more
Przemysław Jołekitanadze
Przemysław Jołekitanadze
2019-06-13T13:31:35+0000
No rewelacja, od zamówienia do odbioru 8 dni! Cena bezkokurecyjna ... KUPOWAĆ KUPOWAĆ KUPOWAĆ !!!
Piotr Fdr
Piotr Fdr
2019-06-04T14:42:33+0000
Dostęp do artykułów normalnie u nas niedostępnych. Atrakcyjne ceny, czas oczekiwania atrakcyjny wzgledem innych... źródeł. Bardzo dobry kontakt i warunki zamówienia.read more
Tadeusz Ambroziak
Tadeusz Ambroziak
2019-05-28T18:31:07+0000
Oryginalny towar, niedostępny u nas, prosto z USA. W cenie tak konkurencyjnej, że zastanawiam się jak to możliwe w... ogóle.Na pewno będę zamawiał tutaj w przyszłości!read more
Leszek Marcin
Leszek Marcin
2019-05-08T11:52:42+0000
1000% zadowolenia. Szybko i sprawnie.
Michał Kwiatkowski
Michał Kwiatkowski
2019-03-28T15:41:46+0000
wypas, wszystko zgodnie z planem, sprawnie i elastycznie z odbiorem, polecam 🙂
Bartek Chrząszcz
Bartek Chrząszcz
2019-03-06T15:35:30+0000
Jak najbardziej polecam. Zamówienie dotarło tak jak było ustalone. Pewnie znowu coś zamówię za jakiś czas 😁
Joanna Stawińska
Joanna Stawińska
2019-03-01T12:19:54+0000
Szybko, elastycznie, miło. Doceniam realizację niestandardowego zamówienia.
Łukasz Berka
Łukasz Berka
2019-02-23T08:11:50+0000
Pełen profesjonalizm i szybka dostawa do klienta
Wojciech Woronowicz
Wojciech Woronowicz
2019-02-17T11:06:20+0000
Szybkie, pewne i przyjemne zakupy. Polecam!
Krzysztof Ledzion
Krzysztof Ledzion
2019-01-25T13:45:08+0000
szybko, fachowo!!! Polecam!!!
Starzom Starzom
Starzom Starzom
2018-12-11T15:56:43+0000
Bardzo dobry kontakt, wysyłka szybka. Polecam!!!
Robert Malyszka
Robert Malyszka
2018-11-29T17:21:16+0000
Sprawnie i kompetentnie, jak potrzeba to doradzi.
Gabriel Bielewicz
Gabriel Bielewicz
2018-10-03T05:47:48+0000
Polecam szybko i skutecznie 🙂
Maciej Ponik
Maciej Ponik
2018-09-14T07:51:35+0000
Super zadowolony klient poleca z czystym sumieniem😉 Bardzo fachowa i szybka obsługa!Lekko ponad 2 tyg i gadzety... mam w domu 😍POLECAM!!!!read more
Domin Wu
Domin Wu
2018-05-20T08:39:40+0000
Pełen profesjonalizm. Szybka i skuteczna realizacja wymagających zamówień.
Radosław Łodziato
Radosław Łodziato
2018-05-07T10:34:03+0000
Polecam. Sprzęt super, sprowadzony bez problemu. Cena bezkonkurencyjna.
Ireneusz Cipora
Ireneusz Cipora
2018-04-13T05:51:44+0000
Polecam :).
Paweł Ponieważ
Paweł Ponieważ
2018-03-26T15:08:58+0000
POLECAM - DOSKONAŁY KONTAKT, DORADZTWO I EXPRESOWA WYSYŁKA ZAMIERZAM KORZYSTAĆ W PRZYSZŁOŚCI PONOWNIE 🙂
Krzysztof Pikula
Krzysztof Pikula
2018-03-08T20:41:14+0000
Zbigniew Bacajewski
Zbigniew Bacajewski
2018-01-04T09:14:15+0000
Kamila Cudna
Kamila Cudna
2017-12-18T15:06:57+0000
Rafal Kramarz
Rafal Kramarz
2017-12-14T20:07:57+0000
Polecam sprawnie zalatwiona tranzakcja towar 100% jak w opisie staly kontakt rewelacja
Next Reviews